Vetëm tri ditë jetë, vajza e Gjikos dhe Elitës, Bota bëhet me Instagram

Gjiko dhe Elita këto ditë u bënë prindër të një vajze.


E, për vajzën e tyre ata gjetën një emër të veçantë duke e quajtur Bota.

Por, ndonëse ka vetëm disa ditë jetë ajo është bërë me Instagram.

Po po, Bota u bë me Instagram dhe jo vetëm kaq, ajo ka mbi 7 mijë ndjekës.