Nënat e Srebrenicës qajnë nga gëzimi dhe falënderojnë Zotin për dënimin e Karaxhiqit

Në Qendrën Përkujtimore të Potoçarit, sot  ishin  mbledhur nënat e Srebrenicës, ku në sallën e memorialit të këtij kompleksi po ndiqej seanca ndaj “kasapit të Bosnjës”, Radovan Karaxhiq.


Shpresa e tyre se Karaxhiq do të dënohet me burgim të përjetshëm, është realizuar. Ata vunë në dukje se ky është minimumi i drejtësisë.

Shumica prej tyre u ngritën në këmbë duke duartrokitur nga lumturia. Pati gjithashtu edhe lotë gëzimi, transmeton Reporteri.net