Hoti i përgjigjet sërish Haradinajt: Puna e zyrtarëve në kuadër të Task-Forcës vazhdon sipas udhëzimeve të Prokurorisë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se puna e zyrtarëve që kanë qenë në kuadër të Task Forcës në Policinë e Kosovës vazhdon pa asnjë ndryshim në trajtimin e lëndëve të krimit dhe korrupsionit sipas udhëzimeve të Prokurorisë Speciale.


Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Hoti ka thënë se kushdo që ka dyshime për këtë, le të përdorë të gjitha mjetet ligjore për të kërkuar mbikëqyrje dhe sqarime për punën e secilit, shkruan Reporteri.net.

Ky reagim vjen edhe pas përplasjeve mes partnerëve në koalicion.

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, sot përmes Facebook-ut tha se shuarja e Task-Forcës shkakton pasiguri juridike.

Postimi i plotë i Hotit:

Puna e zyrtarëve që kanë qenë në kuadër të Task Forcës në Policinë e Kosovës vazhdon pa asnjë ndryshim në trajtimin e lëndëve të krimit dhe korrupsionit, sipas udhëzimeve të Prokurorisë Speciale.

Të gjithë ata zyrtarë vazhdojnë të kryejnë obligimet e tyre ligjore sipas organizimit të brendshëm të Policisë së Kosovës pa asnjë ndërhyrje nga askush.

Kushdo që ka dyshime për këtë, le të përdorë të gjitha mjetet ligjore për të kërkuar mbikëqyrje dhe sqarime për punën e secilit.