Jusuf Fazliu, djali i verbër që punon në trafikun urban

Sipas tij Trafiku Urban mund të merret si shembull për punësimin e personave me aftësi të kufizuara.


Gjithçka filloi përmes një konkursi në rrjetet sociale.

Jusuf Fazliu, aplikoi për punë në Trafikun Urban dhe u pranua.

Ani pse i verbër kjo për të nuk paraqiti asnjë pengesë që t`i kalonte testet e nevojshme për vendin e punës si dispeccer i Trafikut Urban, raporton t7.

Ai tregon se si arriti që të punësohet dhe përvojen e tij tash e 4 muaj.

E që është mirëpritur shumë dhe është ambientuar me punën po e thotë edhe vet ai.

Video nga minuta 20:35