Në Podujevë sulmohen tre punëtorë të KEDS-it

Tre punëtor të KEDS janë sulmuar në Podujevës gjatë kontrollit që ishin duke i bërë një njësori të rrymës elektrike.


Sipas viktimave, njëri nga dy personat e dyshuar për sulmin ka qenë I armatosur.

“Tre viktima meshkuj K-Shqiptar punëtor të KEDS-it, kanë informuar se për deri sa ishin duke kontrolluar një njësor të rrymës elektrike për keqpërdorim, janë sulmuar fizikisht nga dy të dyshuar meshkuj K-Shqiptar. Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Sipas viktimave njëri nga të dyshuarit ishte i armatosur. Është bërë kontrollimi i shtëpive të dyshuarve, mirëpo nuk është gjetur asgjë e dyshimtë. Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, bëhet e ditur në raportin e Policisë së Kosovës.