Zbulohet ku ishte duke punuar në Kosovë, shtetasja italiania e infektuar me coronavirus

2 raste tashmë janë konfirmuar që janë prekur nga kornoavirusi në Republikën e Kosovës.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia theksoi se nga dy rastet e konfirmuar, njëra ishte shtetase italiane.

Ajo qe disa ditë po qëndronte në qytetin e Klinës. Italianja po qëndron në Kosovë qe disa ditë dhe punonte në një kamp të Caritas-it.