Aktorja e famshme: Ka dhjetë vjet që nuk kam të dashur, meshkujt po frikësohen nga unë

Charlize Theron ka kohë që është në kërkim të një partneri emocional, por thotë se asnjë mashkull nuk ka shfaqur interesim.


Aktorja 43-vjeçare foli për jetën private në “Entertainment Tonight” teksa ka po promovon filmin e ri “Long Shot”, ku ndër të tjera, theksoi se kjo nuk është aq e lehtë sa duket për të gjetur dikë që të paktën do të dalë në takim.

“Për 10 vjet, jam e vetme. Jam çuditërisht e lirë”, thotë aktorja e bukur. Kjo nuk është hera e parë që Charlize flet hapur për këtë. Aktorja është e befasuar që njerëzit akoma “hutohen” prej saj në një farë mënyre.

“As nuk e di se si burrat u përgjigjen fare pyetjeve të mia. Shumë po i frikësoj”, konfirmoi ajo. Ajo së fundi ishte e lidhur me njëherë fituesin e një çmimi Oscar, Sean Penn.

Biondina shpjegoi në mënyrë komike se kishte praktikuar puthjen që nga koha kur ishte vetëm fëmijë.

“Unë jam e dashuruar në vetveten, domethënë me pasqyrën, që nga mosha shtatëvjeçare. Pas kësaj, me kukulla dhe pas kësaj praktikoja puthjen në dorën time. Ndoshta kjo është arsyeja pse nuk kam një të dashur “, tha aktorja

Ndryshe, biondina është nënë e dy fëmijëve, Jackson (7) dhe gusht (3), të cilët i ka adoptuar vite më parë.