Arbenita Ismajli publikon një fotografi të vajzës së saj

Arbenita Ismajli dhe Fero, u bënë prindër të një vajze 3 javë më parë, të cilën e pagëzuan me emrin Nina.


E vogla e tyre është kaq e bukur dhe siç duket, ka trashëguar gjenet e babait dhe nënës së saj.

Artistët zgjedhin t’i mbajnë larg syrit të publikut fëmijët e tyre por, Arbenita veproi ndryshe, ajo publikoi foton e të bukurës Nina.

Madje ajo pyeti ndjekësit e saj se si kush ngjan Nina, ku përqindja më e madhe thanë se Nina duket si nëna Arbenita.