Banorët nuk e dinë, por dy persona eliminohen sot nga Big Brother VIP

Dy personazhe do të largohen ditën e nesërme në “Big Brother VIP”.

Kjo është bërë me dije nga vetë faqja zyrtare e Instagramit të BBV.

Kjo është hera e parë që “Vëllai i Madh” ka zgjedhur që të ketë dy eleminime në këtë edicion të BBV. Ndërkohë që ky lajm është komunikuar 1 ditë pas spektaklit.

Në nomimin dhe rrezik për të dalë janë tre persona koreografi Dritan Brama, këngëtarja Xheisara Frisku, si dhe prezantuesja Egzona Rafuna.