Juli i ‘Për’puthen’ bën ndryshim në pamje, mezi njihet

Konkurrenti i “Përputhen”, Juli Lala, është ndër konkurrentët që veçohet me një stil më ndryshe në emision.


Por, së fundi ishte autorja e programit, Olsa Muhameti, e cila ia publikoi një video Julit, me të cilën befasoi të gjithë.

Konkurrenti kishte drejtuar flokët dhe mezi njihej, andaj befasoi të gjithë me këtë ndryshim të papritur.

“Uaa cfare ndryshimi”, shkruan Olsa e cila mbeti pa tekst kur e pa Julin.

Ndryshe, konkurrenti që prej kohës kur ka hyrë në “Përputhen”, ka zhvilluar disa takime me vajzat në program.