Kështu argëtohet vajza e Trump me muzikë serbe në Beograd

Vajza e njeriut më të fuqishëm në botë, presidentit Donald Trump, po qëndron në Beograd dhe duket se po e shijon.


Në një video të publikuar nga vetë ajo, e të shpërndarë nga mediat serbe, ajo shihet teksa argëtohet në Beograd me muzikë serbe, transmeton Reporteri.net.

Tifany Trump në Beograd po qëndron me të dashurin e saj, Michael Bulos, dhe akoma nuk është bërë e ditur arsyeja e qëndrimit.

Sipas mediave serbe, ajo po shihet e harmonizuar me Beogradin dhe po shpenzon kohë të mirë aty, duke u përcjellur edhe me shumë buzëqeshje.

Sidoqoftë, vajza e vogël e presidentit Trump shkoi dje në Beograd dhe planifikon të qëndrojë për 11 ditë./Reporteri.net.