Këtë skenë të klipit, Era dhe Nora e kopjuan nga…

Sot kanë lansuar klipin e ri.

Për herë të parë, Era dhe Nora Istrefi, dy motrat e famshme, janë bërë bashkë për një produksion muzikor.

Edhe pse kënga e klipi u pritën që sa, një skenë po del të jetë e kopjuar.

Fjala është për flokët gërsheta, që ato i kishin bërë në klip, e kjo skenë dikur u bë nga Gigi Hadid dhe Kendall Jenner, të cilat e kanë bërë në një sekuencë për W Magazine.

Për më shumë, shihni fotot.