Me mbipeshë, por sërish mbretëreshë – kjo është Rihanna

Mund të jesh në mbipeshë dhe seksi, kjo është Rihanna.


Ajo është një nga femrat më me influencë në botë, si në muzikë ashtu edhe në modë.

Bëhet fjalë për Rihanna-n e cila vazhdon ta mbajë kurorën si një nga femrat më seksi në planet.

Ndonëse në modë shpesh është folur për femrat e dobëta, Rihanna në fotografinë ku shfaqet me një fustan rozë e dëshmon se ajo është joshëse edhe me mbipeshë.

Ndryshe, Riri ditë më parë u shpall si këngëtarja më e pasur në botë.