Mësohet se me kë prej estradës shqiptare u takua mbrëmë babai i Ritës

Këngëtarja Rita Ora po qëndron në Kosovë në kuadër të një misioni bamirës së bashku me UNICEF-in.


Rita po shoqërohet nga prindërit e saj, Besniku dhe Vera të cilët edhe kësaj here po ndihen krenar me vajzën e tyre, njësoj si edhe për sukseset e tjera të shumta që ka arritur por tani në një tjetër dimension.

Gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë, familja Ora po e shfrytëzojnë kohën edhe për argëtim. Babai i këngëtares është fotografuar nën shoqërimin e këngëtarit Mentor Haziri në njërin prej lokaleve të natës në Prishtinë.

Nuk dihet nëse ishin edhe Vera me Ritën me të.