Milaim Zeka e zë ngushtë gruan në mes të emisionit: Cilën pjesë të trupit të pëlqen të ma puthësh

Milaim Zeka është një nga figurat e shumë komentuara, pikërisht për shkak të fjalorit dhe edhe këtë herë ka bërë një pyetje jo shumë të përshtatshme.


Mirëpo këtë herë përball tij ka qenë pikërisht gruaja e tij. Ai i ftuar në emisionin e Luanës ‘Shiko kush Luan’ kishte një pjesë ku Milaimi dhe gruaja e tij patën një sfidë ‘Pyetje-Përgjigje’ dhe pyetja e Milaimit drejtuar gruas së tij ishte tipike si ato që thotë vetëm Milaimi.

‘Cilën pjesë të trupin pëlqen më shumë të ma puthësh?’, i tha Milaimi, por përgjigja e saj ishte direkte dhe shumë e sinqertë.

‘Ti e di që të puth gjithmonë në faqe’, mbylli temën ajo.