Muzicienti nga Gjilani që vdiq mbrëmë, ishte pjesë e këtij emisioni televiziv kosovar

Lind Ibrahimi ka ndërruar jetë në rrethana dhe arsye ende të paqarta.

I riu nga Gjilani ishte muzicient i njohur dhe ishte instrumentalist edhe në disa emisione televizive kosovare.

Në emisionin “Libero” të ATV, Lindi ishte prezent në disa emisione televizive krah këngëtarëve të njohur.

Dardan Gjinolli e ka kujtuar Lindin me një video nga bashkëpunimi i fundit në emision që kishin.