Nëna e Ritës i lë asaj një koment tipik të djemve kosovarë

Nëna e saj i ka komentuar Rita Orës në gjuhën shqipe.


Rita Ora po vazhdon me koncertet në kuadër të turneut shumë të suksesshëm “Phoenix”.

Ajo së fundmi e ka mbajtur një koncert në Liverpool dhe disa pamje nga performanca e saj atje i ka ndarë me ndjekësit në një video të cilën e ka posutar në Instagram.

Pranë saj ka pranuar komente të shumta e nuk ka munguar as ai i nënës, Vera Ora, e cila i ka shkruar në gjuhën shqipe.

Në vazhdim ua sjellim si foto postimin e Ritës aty ku mund ta shihni edhe komentin e Verës.