“Një herë në jetë”, publikohet nga Dafina

Dafina Dauti ka lansuar këngën e saj të re.

Ajo së bashku me Turabin, kanë hedhur në Youtube projektin e titulluar ‘Një herë në jetë’, një këngë plot ritëm.

Kënga është prodhim i Granit Gashit dhe Dardy, me producent ekzekutiv Labinot Nuraj.