Një VIP ‘babysitting’ për fëmijën tuaj – a e keni paramenduar?!

Aktori i njohur Edi Kastrati do të rikthehet shumë shpejtë në ekranet televizive, me një projekt krejt ndryshe.


S.O.S. është titulli i projektit të ri televiziv, me nikoqir aktorin e njohur, që nis së shpejti. Sikurse emri, i veçantë do të jetë edhe koncepti i emisionit, shkruan Reporteri.net.

Çdo javë, një çifti që ka nevojë për ‘babysitting’ për fëmijën e tyre, do t’u ofrohet ky shërbim nga aktori Edi Kastrati dhe një mysafir tjetër i emisionit, VIP.

Emisioni do të nisë të shfaqet shumë shpejtë, në një nga televizionet në Kosovë. /Reporteri.net/.