Deputetja Adriana Matoshi me të dashurin ndajnë momentin duke shikuar film në dhomë

Sasa dhe Keith edhe pse kanë diferencë të madhe në moshë, në shumë raste e dëshmojnë që kanë një dashuri përrallore mes veti.


Me shumë postime që realizojnë, duket sikur ata jetojnë një jetë të lumtur së bashku.

Këtë herë, ata shihen së bashku duke shikuar film në dhomën e tyre duke mos munguar as imazhi për ndjekësit që kanë.

Një ambient i ngrohtë në dhomën që shikojnë çifti i njohur.