S’la videoklip pa u zhveshur, Çilijeta tani bëhet besimtare

Këngëtarja e njohur shqiptare Çiljeta Xhilaga njihet për këngët e saj të cilat i kishte kthyer në hite, e të cilat komentoheshin shumë edhe për shkak të paraqitjes së saj ‘të nxehtë’ nëpër videoklipet që i realizonte, shkruan Indeksonline.


Ajo tashmë është më pasive muzikë duke i kushtuar më shumë kohë jetës private, pasi ajo tanimë ka një djalë.

E duket se këngëtarja tani e ka gjetur edhe qetësinë shpirtërore, pasi që tash e një kohë ajo ka deklaruar se e praktikon fenë islame dhe shfaqet hapur me mbulesë në shumë raste.

Nga një këngëtare ‘e shfrenuar’ ajo tani duket se ka gjetur prehjen shpirtërore.