Vdes në moshën 26-vjeçare aktori i njohur

Mike Thalassitis, aktori i njohur për rolin e tij në “Love Island”, u gjet i vdekur sot.


Trupi i tij u gjet në pyll, afër shtëpisë së tij në Essex.

Mike, 26 vjeç, ka qenë edhe futbollist kurse së fundmi është bërë i njohur për rolin e tij në serinë britanike “Love Island”.

Me origjinë nga Qipro, Thalassitis ka pasur shumë fansa dhe është ndjekur shumë në Britani.

Vetëm pak muaj më parë i vdekur ishte gjetur edhe shoku i tij më i mirë, Danny Cutts.