74 vjeçarja rrëfen për gjendjen e saj me COVID-19: Shumë e vështirë të mos ngrihesh në këmbët e tua

Myzejen Hasëraj, 74 vjeçare, ka rrëfyer përvojën e saj në luftën me koronavirusin.


Ajo tregon për simptomat e rënda që pati, pasi që vuante edhe nga sëmundje të tjera.

“Jam më mirë, qëndrova 15 ditë, kam ardhur në gjendje të rënduar në spital, sepse vuaj nga tensioni dhe kam qenë e ftohur në mushkëri. Por tani jam më mirë”, ka thënë ajo.

“Shumë e rëndë të mos hash as bukë, e mos të mund të ngrihesh në këmbë, vërtetë shumë e vështirë”, tha ajo për Top Channel.

Në Shqipëri janë 4980 raste aktive me COVID-19.