Çfarë bëjnë futbollistët gjatë pandemisë koronavirus?

Filma dhe seri, plane për stërvitje në shtëpi, video-lojëra dhe kohë cilësore me familjen… çfarë bëjnë futbollistët dhe klubet gjatë pandemisë koronavirus?


 

View this post on Instagram

 

MOI JE RESTE À LA MAISON. YO ME QUEDO EN CASA. #yomequedoencasa

A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm) on

 

View this post on Instagram

 

NO TRAINING NO PARTY 🦠

A post shared by Martín Cáceres (@martincaceres_7) on

 

View this post on Instagram

 

Stay safe and stay clean ! #stayhome

A post shared by Johan Djourou (@johan_djourou) on