Bie Facebook dhe Instagram, miliona përdorues në alarm

Dy rrjetet më të mëdha sociale, Facebook dhe Instagram kanë rënë së funksionuari mbrëmjen e sontme duke krijuar panik dhe vështirësi në kyqjen për miliona përdorues.


Përdoruesit e kanë pasur të pamundur të kenë qasje në llogaritë e tyre, duke mos kryer dot asnjë veprim.

Ky problem ka përfshirë edhe përdoruesit e rrjeteve sociale në Kosovë.

Deri më tani nuk ka sqarime nga rrjetet sociale për problemin.