I vdiqën dy djem në aksident, nëna bën një gjest të jashtëzakonshëm

Një nënë e pikëlluar që mbijetoi nga një aksident me makinë ku vdiqën dy djemtë e saj, ka emërtuar bijat e saj binjake në nderim të vëllezërve të tyre.


Trista Curry, 31 vjeç, nga North Dakota dhe vajza e saj, Avalon, mbijetuan mrekullisht shkatërrimit në mars të vitit 2018, i cili vrau Camden, nëntë vjeç dhe Maxwell, 19 muajsh.

Familja ishte duke udhëtuar për të afërmit për Pashkë, kur vetura e tyre u përplas me një kamion, transmeton rtv21.tv.

Më pak se një vit pas tragjedisë, Trista lindi vajza binjake, Eloise Maxwell dhe Isla Camden, të cilëve u është dhënë emri i dytë i vëllezërve të tyre.

“Vajzat e mia janë një dhuratë nga Perëndia, sepse unë kisha aq shumë dashuri për të dhënë dhe askund për ta vënë atë kur djemtë e mi u morën nga unë”, u shpreh nëna.

Trista dhe fëmijët e saj kishin qenë vetëm në rrugë për gjysmë ore më 25 mars 2018, kur vetura e tyre filloi të rrëshqiste në Interstate 29 në Dakotën Veriore të Veriut. “Kur u nisëm atë ditë, rrugët ishin plotësisht të bukura. Moti u përkeqësua shumë shpejt. Ishte e ftohtë”, tha ajo

Ajo që ndodhi më pas është ende një turbullirë për nënën, e cila shikonte me tmerr kur automjeti i shpërndarjes së furrës u përplas në anën e djathtë të makinës së saj.

Trista pësoi pesë brinjë të thyer, mëlçi të lënduar dhe kafkë të thyer në aksident, ndërsa Avalon u trajtua për një traumë të kokës dhe gjakderdhje truri.