37 persona me COVID-19 po trajtohen në spitalet e vendit

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 115 pacientë janë në trajtim në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme anembanë vendit.


Prej tyre, ShSKUK ka thënë se 37 persona janë të konfirmuar COVID-19 pozitivë. Teksa, 81 po trajtohen me oksigjeno-terapi.

Njoftimi i plotë:

ShSKUK: 115 pacientë në trajtim, 37 të konfirmuar COVID-19 pozitivë

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 115 pacientë, 17 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 81 me oksigjenoterapi.

Në QKUK janë të shtrirë 82 pacientë, 17 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 66 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 17 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 65 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 33 pacientë

13 të konfirmuar pozitivë

15 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 17 pacientë

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 0 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 3 pacientë