Aksident në Prishtinë, vetura çan murin e shtëpisë

Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Kolovicë të Prishtinës, ku një veturë e cila është aksidentuar ka përfunduar e përplasur për murin e një shtëpie.


Vetura siç shihet në pamje ka çarë murin e shtëpisë, shkruan Reporteri.net.

Raportohet se deri te aksidenti ka ardhur për shkak të shpejtësisë së lartë.

Përkundër thirrjeve për kujdes të shtuar nga ana e Policisë së Kosovës dhe dënimeve të vazhdueshme, aksidentet në Kosovë vazhdojnë të jenë të mëdha.