Disa femra grushtojnë njëra-tjetrën në mes të qytetit në Ferizaj

Një rrahje ndërmjet disa vajza të moshës së re sapo ka ndodhur në qytetin e Ferizajt.


Në një video të postuar në rrjetin social Facebook, shihen disa vajza teksa rrahën me grushte dhe disa djem të tjerë që tentojnë t’i ndajnë ato nga përleshja që ka ndodhur në qendër të këtij qyteti.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: