Ekskavatori bie nga mjeti transportues në autostradën Ibrahim Rugova

Një ngjarje e pazakontë dhe e rrezikshme ka ndodhur në autostradën Ibrahim Rugova.


Ekskavator ka rënë nga mjeti me të cilin po transportohej, derisa mjeti që po e transportonte, ishte në lëvizje.

Nuk është raportuar për ndonjë të lënduar.