Pasi mbeti jashtë Kuvendit, Labi kthehet kundër AAK-së: E akuzon për vjedhje votash

Labinot Tahiri është i hidhëruar në zyrtarët e AAK-së.


Këngëtari që ndërroi parti pak kohë më parë, po beson se mbeti jashtë Kuvendit të Kosovës meqë ia vodhën votat, kryesisht në zonën e Dukagjinit.

Ai thotë se nuk është e mundur nga 18 mijë vota sa kishte me LDK-në dhe AKR-në të bie në diku 4 mijë vota në nivel Kosovë.

Ai po dyshon në kandidatët që vijnë nga rajoni i Dukagjinit.