Blero, Afrona dhe Tara, publikohet momenti më i veçantë nga dasma

Sot, Blero dhe Afrona po kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.


Çifti po bëjnë ceremoninë e martesës në një vend bregdetar.

Nga videot e publikuara shohim se kjo me të drejtë do të quhet dasma e vitit.

E Blero në këtë ditë ka pranë vetes edhe vajzën e tij Tarën.

Në një foto të publikuar shihen çifti dhe Tara menjëherë pas kurorëzimit.