Këngëtarja thumbon aftësitë e ish-bashkëshortit në dhomën e gjumit

Miley Cyrus ka qenë duke punuar fort për tre vjet në albumin e saj të shtatë.


Por është një person që nuk do të jetë shumë i kënaqur kur të dalë përfundimisht – ish-bashkëshorti i saj.

Këngëtarja e Wrecking Ball ka regjistruar një pjesë të vogël të këngëve për albumin e ardhshëm që targetojë aktorin Liam Hemsworth – duke përfshirë edhe një në të cilën ajo thotë se ajo shtirej në dhomën e gjumit.

Në vargun e parë të këngës së saj të pa publikuar “Win some, Lose Some”, ajo këndon: “Natën e kaluar ishte gozhdë në arkivol, Zoti e di që ne tashmë kishim vdekur”

“Shikoj mbrapa dhe kujtesa është e përhumbur, nuk mund të besoj se e bëmë përsëri, po.”

“Nuk mund t’i numëroj të gjitha kohët që jam shtirur, falënderoj Zotin për mendimet në kokën time.”

Në korin e trishtuar të këngës, ajo shton: “Ti më njohe më së miri, por më lëndove më së keqi, i dashuri im. Nuk mund të shtirëm më shumë.” /Burimi: The Sun