KTV-së i largohet edhe ikona e lajmeve, Aurora Susuri ndërron televizionin

Aurora Susuri- Gunga, deri më sot figura kryesore e lajmeve në KTV, është larguar prej këtij mediumi.


Sipas burimeve të Gazetës Online “Reporteri.net, Susuri do t’i bashkohet një televzionit të ri.

Moderatorja ka kohë që ka qenë pjesë e KTV’së dhe është ndër më të njohurat në rolin e saj në Kosovë.

Ajo ka qenë për vite zëri i këtij mediumi, saktësisht prezantuese e lajmeve.

Kujtojmë se kjo është një prej largimeve të fundit. Kohë më parë nga KTV, u larguan edhe Adriatik Kelmendi, Xhemajl Rexha e shumë gazetarë të tjerë. /Reporteri.net/