“Lulu”, projekti i ri i D.O.B

Këngëtari shqiptar që vepron në Suedi, D.O.B, ka publikuar projektin e ri. “Lulu” titullohet kënga e dytë e tij.


Vetë reperi është kujdesur për tekstin, ndërsa producent është Kico Beats. Për muzikën është kujdesur Ruzbeats”.

Videoklipi është xhiruar në disa plazhe të Malmos dhe në qytete të tjera të Suedisë. Ai është realizuar nga produksioni suedez “Cinematic Cubela”.