“Once Upon A Time In Hollywood”, tashmë është publikuar traileri i filmit të shumëpritur

Është publikuar traileri i shumëpritur i një prej filmave që pritet të thyej rekorde shikueshmërie.


Nën regjinë e Quentin Tarantios, filmi “Once Upon A Time In Hollywood”, vijnë dy nga emrat më të suksesshëm të kinematografisë botërore, Leonardo DiCaprio dhe Brad Pitt.

Filmi është i vendosur të ndjek ata të cilët vranë familjen Manson dhe nga veshja e aktorëve në foto, ata më së miri përshtaten me vitet e 60-ta.

Në këtë film rolin e Tate e luan Margot Robbie, fillimisht thuhet se për këtë rol ishte menduar Jennifer Lawrence, por që sipas bossëve të filmit ajo nuk ishte mjaftueshëm e bukur për rolin, çka edhe u zëvendësua nga Margot.Filmi do te lansohet me datën 9 gusht të këtij viti.