Pas 24 ditësh mbajtje, lirohet nga burgu “Cobra”

Në fillim të këtij muaji nga Policia e Kosovës, u bë e ditur se pas një përleshje fizike, ishte arrestuar Dibran Hoxha.


Bossi i “Cobra City”, që është person i njohur gjerësisht për jetën dhe biznesin e tij, është mbajtur i mbyllir deri sot.

Bëhet e ditur se Dibran Hoxha, pas 24 ditësh mbajtje tashmë është i lirë.

Ai, do ta vëzhdoj biznesin dhe punën e tij në ritme normale pas daljes në liri.

Ndryshe, “Cobra City” edhe më tej mbetet klubi i natës më famoz dhe më i diskutuar gjjthëandej.