“Shac, a je çu” – ndër fjalët e pakta që i dashuri i Adrianës i di në shqip

Aktorja Adriana Matoshi ka konfirmuar lidhjen e re të dashurisë me futbollistin, Keith Groenveld.


Ajo tha se është shumë e lumtur në këtë lidhje dashurie, edhe pse ai është i huaj, për të kjo nuk është fare problem dhe përshtaten shumë si çift.

I dashuri i ri i Adrianës, Keith Groeneveld është i lindur në Afrikën e Jugut dhe i rritur në Belgjikë. Ai është futbollist, ndërsa tregoi se së fundi ka filluar edhe të bëjë rep.

Keith thotë se në Kosovë është qe 8 muaj dhe se tashmë ka filluar ta mësoj edhe gjuhën.

Disa nga fjalët e shqipes që ai i ka mësuar janë: mirëdita, çka po bon, a je mirë, a je lodhë.

Madje, në shaka ai ka mësuar të thotë edhe “shac a je çu?”, fjali kjo që u bë e famshme nga një video ku protagonistja e saj është një kosovare e cila jeton në Gjermani.