Kreu vrasje në Shqipëri, shqiptarit i vihen prangat në Greqi

Një 29 vjeçar shqiptar, i cili ishte në kërkim ndërkombëtar u arrestua mbrëmjen e së martës në Sparta nga policët grekë të seksionit Evrotas.


Sipas policisë, qe i referohen mediat greke, 29-vjeçari akuzohet për vrasje me paramendim dhe bashkëpunim, të kryer në 4 tetor 2012 në Shqipëri.

Gjithashtu, sipas policisë, 29 vjecari shqiptar tashmë i arrestuar ndodhej ne Greqi pa dokumente.

I riu 29 vjeçari do të shkojë në prokurorinë e Apelit në Nafplion.