Nënshkruhet marrëveshja për organizimin e kampionatit evropian të xhudos në Prishtinë

Është nënshkruar edhe zyrtarisht marrëveshje për mbajtjen e Kampionatit Evropian në Prishtinë.

Evropiani i xhudos për të rritur do të mbahet në dhjetor të këtij viti.

Trajneri i njohur, Driton Kuka, bëri të ditur se marrëveshja u nënshkrua këtë të martë nga Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, Presidenti i Federatës së Xhudos, Agron Kuka, dhe Presidenti i Federatës Evropiane, Laslo Thot.

Njoftimi i plotë: