Shndërrohen në jashtëtokësorë: Kënaqemi me këto vuajtje çdo ditë

Moda kurrë nuk ka qenë më çuditshme, më sfiduese dhe nëse mund të thuhet  më kreative sesa sot.


Marka kanadeze Matieres Fecales, themeluesit e së cilës janë Hannah Rose Dalton dhe Steven Raj Bhaskaran, dallohen prej të gjithë të tjerëve.

Modelet e tyre në radhë të parë të ngjajnë në jashtëtokësorë, gjë që për ta konsiderohet si diçka normale.

“Kjo nuk është ekstreme për ne, por normale”, thotë ata ndër të tjera, transmeton Reporteri.net.

Shikoni fotot: