Shteti australian para mbylljes totale: Situata është kritike, kemi 5 raste të reja

LAJMI I FUNDIT - REPORTERI

Shteti i tretë më i populluar i Australisë, Queensland, paralajmëroi të Shtunën se mund të urdhërojë një mbyllje emergjente për shkak të një rritje të rasteve me Covid-19.


Shteti i Queensland, shtëpia e më shumë se pesë milion njerëzve, raportoi një rritje rekord ditore të infeksioneve derisa zbuloi pesë infeksione të reja në 24 orët e fundit, pasi një familje nga Brisbane, kryeqyteti i shtetit, rezultoi pozitive për covid-19.

Autoritetet gjithashtu thanë se ditët e ardhshme do të ishin kritike dhe mbetet të shihet nëse bllokimi është i justifikuar.