179 kosovarë po trajtohen në spitale nga COVID-19, kjo është gjendja e tyre

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universistar të Kosovës po trajtohen 179 pacientë nga Covid-19.

Prej tyre 177 janë të konfirmuar me Covid-19 dhe 2 pacientë të negativizuar nga Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 119 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 5 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 71 pacientë.

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 5 pacientë.

Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë.

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 11 pacientë.

Spitali i Gjakovës, 21 pacientë.

Spitali i Pejës, 11 pacientë.

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë .

Spitali i Mitrovicës, 15 pacientë.

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë.

Spitali i Gjilanit, 17 pacientë.