9 nga 14 personat e infektuar janë nga Komuna e Gjilanit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka njoftuar se sot kanë rezultuar pozitiv me coronavirus 14 persona, ndërsa dy të tjerë janë shëruar.


9 nga 14 personat e infektuar janë nga Komuna e Gjilanit, ku IKSHKP-ja bënë të ditur se janë raste kontakti, shkruan Reporeteri.net

“Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Gjilanit 9 raste (sipas vendbanimit: 8 raste Gjilan dhe 1 rast Livoç i epërm), komuna e Prizrenit 2 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Prizren) dhe me 1 rast vendbanimet: Pejë, Studime e epërme-Vushtrri dhe Prishtinë”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Reporteri.net