Fatmir Latifaj: Nuk bëra thirrje për revolucion, kam shprehur pakënaqësi në rast se mbyllen xhamitë

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, tha dje për media se në rast se mbyllen xhamitë, Qeveria do të përballet me popullin.


Kjo deklaratë u konsiderua si një nxitje e qytetarëve ndaj Qeverisë.

Por, Latifaj ka sqaruar qytetarët se nuk e pati fjalën për revolucion.

Ai ka potencuar se e kishte shprehur pakënaqësinë me idenë e mbylljes së xhamive për Ramazan.

“Nëpërmjet këtij shkrimi desha t’iu saqarohna dashamirëve të popullit tim qe i dua shumë dhe i respektoj që gjoja unë hoxhë Fatmir Latifaj kam bo thirrje per revulocion a po të ngjajshme nuk janë të verteta andaj iu rikujtoj të gjithëve se unë si njeri paqësorë dhe pajtimtarë nuk e ndërroj misionin tim për asgjë tjeter këtë botë andaj iu lutem t’a keni të qart që kam shpreh paknaqësi në rast që mbyllen xhamitë këtë e kam thanë edhe këtë e kam pas për qellim e asnjëhere dhe në asnjë rrethan ndryshe jo!”, ka thënë Latifaj.

Ndryshe, Qeveria ka ashpërsuar masat anti-Covid ditët e fundit, ndërkohë që po flitet për mundësinë e mbylljes së xhamive.