Ky është 47 vjeçari nga Kosova që u vra sot në Zvicër

Në mëngjesin e të enjtes, një kosovar ka mbetur i vdekur në Zvicër. 


Sipas raportimeve deri te vdekja e  tij  ka ardhur pas një mosmarrëveshjeje familjare në një apartament në rrethin 2 të Cyrihut.

Reporteri.net merr vesh se aty ka mbetur i vdekur 47 vjeçari M.Berisha nga Gjakova.

Përpos Berishës  të plagosura kanë mbetur edhe dy gra, njëra e moshës 50 dhe tjetra e moshës 18 vjeçare.

M.Berisha, 47 vjeçar me shtetësi zvicerane, i cili është me prejardhje kosovare, ka vdekur në apartament pavarësisht masave të menjëhershme të rianimacionit.

Kosovari raportohet se ka drejtuar një biznes të makinave për 20 vjet.  /Reporteri.net