Lutfi Haziri tregon se a do të bashkohej në një listë me Vjosa Osmanin

Nënkryetar i LDK-së, Lutfi Haziri është përgjigjur se a do të bashkohej në një listë me Vjosa Osmanin për të vazhduar aktivitetin e tij politik.


Haziri tha se nuk e sheh vetën jashtë LDK-së.

“Nuk e shoh vetën jashtë LDK-së. Unë mundem me pushu aktivitetin tim, me ulë dinamiken e punës dhe me hap hapësirë për të tjerët, për gjeneratën e re.

Unë besoj në atë veprim, që domosdoshmërish do ta bëj, por nuk i bëj opsion”, tha Haziri në Debat të RTK-së.

Haziri shtoi se beson në misionin në LDK-së.