Në veri s’do ketë rritje të tarifave të energjisë

Kryetari i bordit të ZRRE-së, Ymer Fejzullahu po raporton në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, për ta arsyetuar propozimin e këtij institucioni për bllok-tarifat. 

Fejzullahu ka theksuar faktin se kriza energjetike e ka përfshirë gjithë Evropën, duke shtuar se ka qenë e domosdoshme që ZRRE-ja ta shqyrtojë në mënyrë të jashtëzakonshme ndryshimin e tarifave të rrymës.

Ai ka bërë të ditur se në katër komunat veriore me shumicë serbe nuk pritet të ketë rritje të tarifave të energjisë elektrike.

Kjo me arsyetimin, siç tha ai për procesin gjyqësor që është ZRrE sa i përket shpenzimit të energjisë elektrike në atë pjesë.