Në zyrën e veteranëve futen pako të mbyllura, nuk dihet se çka ka brenda tyre

Në zyrat e OVL-UÇK-së, ku po vazhdon bastisja e EULEX-it, hetuesit e këtij misioni janë parë duke u futur brenda me disa pako të mbyllura.


Ndërkohë para këtyre zyreve janë mbledhur një numër i madh i veteranëve të cilët po protestojnë kundër arrestimit të kreut të OVL-UÇK-së, Hysni Gucati.

Ata janë dëgjuar duke brohoritur dhe duke sharë policinë e EULEX-it derisa kanë pasur edhe përleshje me ta.

Ndërkohë, nga OVL-UÇK kanë kofnirmuar se kreu i kësaj organizate, Hysni Gucati tashmë është transferuar për në Hagë.

Sipas Metush Kryeziut, anëtar i kryesisë së OVL- UÇK-së, kryetari i kësaj organizate, Hysni Gucati, tashmë është transferuar për në Hagë.

Këtë informatë thotë se e ka marrë nga familjarë të Gucatit. /Reporteri.net