Qeveria Kurti shkarkon bordin e Ujësjellësit Rajonal “Mitrovica”

Qeveria e Kosovës ka shkarkuar bordin e Drejtëorëve të KRU Mitrovica.


Ministrja Rozeta Hajdari tha se ndërmarrja ka dështuar në kryerjen e projekteve ndërkombëtare, dhe se si rrjedhojë ka pasur largime të disa investime ndërkombëtare.

Sipas saj, ka pasur parregullsi edhe në pasqyrat financiare, mirëpo që nuk ka pasur reagim dhe veprime nga bordi i Drejtorëve të kësaj ndërmarrjeje publike.

Pro shkarkimit të këtij bordi kanë votuar të gjithë ministrat e pranishëm, përjashto ata të LDK-së që nuk morën pjesë.